FORTSETTER I UNO-X: Torstein Træen. Foto: Knut Andreas Lone, procycling.no.

Uno-X forlenger med talentfull trio

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 17.08.17 16:39

Del på    

Hele årets lag utenom Fløtten sykler også på laget i 2018.

(procycling.no): Uno-X Hydrogen Development Team kunne i dag kunngjøre at Torstein Træen, Jonas Abrahamsen og Sedrik Ullebø fortsetter i lagets rekker også neste år.

Træen syklet to år i Ringeriks-Kraft før han i år ble med på det spennende Uno-X-prosjektet. I år tok han sitt hittil beste resultat da han ble nummer to i U23-NM, kun slått av Anders Skaarseth.

Abrahamsen kommer også fra Ringeriks-Kraft, men har hatt en halv sesong i det nedlagte laget Motiv 3 og ØsterHus-Ridley.

Ullebø har hatt en trøblete sesong som førsteårssenior, men har flere ganger vist at han er blant de mest talentfulle rytterne i landet.

95-modellene Træen og Abrahamsen trer ut av U23-klassen neste år, og til tross for at Uno-X har en base av U23-ryttere, har de aldri utelukket å ha med eldre ryttere også. Sondre Kristiansen, Kristian Kulset og nå Træen og Abrahamsen utgjør per nå basen av ryttere som ikke er U23 kommende sesong.

Dermed har hele årets stall signert ny kontrakt med laget for 2018, bortsett fra Audun Brekke Fløtten. Neste år sykler også Tobias Foss (Joker Icopal), Sindre Kulset (Ringerike SK) og Iver Skaarseth (Lillehammer CK) på laget.

Neste års Uno-X-lag er oppe i 13 ryttere, men laget ønsker å havne på 14-16 ryttere for å kunne kjøre dobbelt program.

– Vi tar sikte på et program som svarer på de ambisjonene vi har med å være et utviklingsprosjekt, på individuelt og kollektivt nivå, sier Jens Haugland, sykkelsjef i Uno-X til procycling.no.

Tagget med: ,

Les også disse