KOMMER TIL NORGE: Christian Foget Andersen sammen med Jens Haugland i Uno-X i forbindelse med at Uno-X gikk inn på sponsorsiden i ColoQuick før årets sesong. FOTO: Jan Brychta, Uno-X Norwegian Development Team.

Uno-X henter dansk sportsdirektør

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 1.10.19 10:46

Del på    

Christian Foget Andersen kommer til det norske laget fra ColoQuick.

(procycling.no): Uno-X Norwegian Development Team har allerede fem ryttere fra ColoQuick på kontrakt for de neste to årene i Niklas Larsen, Jacob Hindsgaul, Julius Johansen, Frederik Rodenberg og Morten Hulgaard, og har altså nå også hentet sportsdirektøren til det danske laget.

– Jeg synes Uno-X har et veldig godt verdigrunnlag, som jeg tror jeg passer godt inn i, sier Andersen til procycling.no.

Christian Foget Andersen var selv en aktiv syklist med deltakelse i OL i 1992 og tre år i forløperen til det som senere ble CSC fra 1998 til 2000, Team Home-Jack&Jones. Fra 2001 gikk han over i rollen som sportsdirektør i samme lag og var der i fire år – det siste med Kurt Asle Arvesen som rytter.

Han har siden vært sportsdirektør i Barloworld (2005-2006) og Designa Køkken (2007-2009). Andersen var også i tre og et halvt år direktør i fotballklubben Skive IK, før han fra 2016 av har vært sportsdirektør i ColoQuick med meget gode resultater. 

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

– Det har vært en fantastisk reise og det har vært en fornøyelse å jobbe med ryttere og støtteapparat, som har gjort det mulig å nå dit vi er i dag. Det er med stor vemod at jeg skal ta avskjed med laget og jeg vil gjerne si takk til alle på og rundt laget for et uforglemmelig samarbeid, sier Andersen i en pressemelding fra ColoQuick.

Tagget med: ,

Les også disse