Prøv Procycling Pluss idag

GODT MED: Danske Louis Bendixen ble nummer seks. Foto: Team Coop.

To topp elleve for Coop i sesongdebuten

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 4.03.20 22:23

Del på    

– Det var en helt grei start.

(procycling.no): Mens de andre norske UCI-lagene hadde startet sin sesong tidligere, kjørte Team Coop sesongens første ritt på onsdag. Da var det belgiske kermesse som var på programmet med Wanzeel Koerse.

Rittet hadde god deltakelse fra en rekke kontinentallag, og det var en gruppe på 21 ryttere som til slutt gjorde opp om seieren. Der endte det med seier til SEG-rytteren Jordi Meeus, mens Team Coop hadde danske Louis Bendixen på en sjetteplass og førsteårssenior Tord Gudmestad på en ellevteplass.

– Det var en helt grei start. Gutta kom seg godt igjennom og det var det viktigste i dette rittet. Louis viser igjen at han har en nese for å kjøre slike ritt. Imponerende av førsteårssenior Tord Gudmestad som holder 160 kilometer med «real racing» og kommer inn med første gruppe. På søndag blir det noe helt annet. Da må vi opp i ringa, sier sportsdirektør i Team Coop, Magnus Børresen. 

Coop stilte også med Trond Håkon Trondsen, Olav Hjemsæter, Fredrik Dversnes og Jacob Eriksson. Det samme laget stiller også til start i det som blir det første UCI-rittet for sesongen, i 1.1-rittet GP Jean-Pierre Monseré.

PS! Også på Rhodos ble det kjørt gateritt onsdag kveld. Der endte Joker Fuel of Norways Marius Wold på en tredjeplass i spurten. Fredag starter etapperittet International Tour of Rhodes, som avsluttes på søndag.

Tagget med:

Les også disse