. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Telegraaf: – LottoNL-Jumbo har et sterkt ønske om å signere Van Aert

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 9.07.18 09:41

Del på    

Har også tilbud fra Bahrain-Merida.

(procycling.no): Velinformerte Raymond Kerckhoffs i De Telegraaf skriver at Wout Van Aert kan være på vei til LottoNL-Jumbo i 2019.

Les Wout Van Aert-feature her!

Den 23 år gamle verdensmesteren i cyclocross, har også gjort en del solide prestasjoner på landveien denne sesongen, og han skal være klar for å avgjøre framtida si i løpet av neste uke.

Bahrain-Merida skal allerede ha lagt et lukrativt tilbud på bordet for å sikre seg Van Aerts, som for tiden er i aksjon under Østerrike rundt.

Bianchi utvikler CX-modell

Kerckhoffs beskriver interessen fra LottoNL-Jumbo som ’seriøs’ og begrunner det blant annet med det faktum at Bianchi, lagets leverandør av sykler, alt har utviklet en cx-modell verdensmesteren kan benytte seg av.

Van Aert kombinerer satsing i cyclocross med landeveien. Både RCS Sport, Flanders Classic og ASO inviterte Veranda’s Willems-Crelan til rittene sine denne våren, fordi de ønsket å se ham i aksjon under Omloop-Het Nieuwsblad, Strade Bianche, Flandern rundt og Paris-Roubaix.

I Strade Bianche satt han i finalen av rittet, og ble nummer tre bak Romain Bardet og vinner Tiesj Benoot. Også under brosteinsklassikerne klarte han seg meget godt og utmerket seg med offensiv sykling underveis.

Han ble 9 i Flandern, 10 i Gent og 13 under Paris-Robuaix.

Sponsor satser i Belgia

Supermarked-kjeden Jumbo utvider virksomheten neste år, og skal blant annet åpne 30 butikker i Belgia. Det gjør at Lotto-laget er i markedet etter en belgisk rytter.

De innledet forhandlinger med Tiesj Benoot, men han blir værende i Lotto-Soudal. Nå er det Van Aerts som gjelder, skriver Kerckshoff for De Telegraaf.