Team Coop på ny seiersjakt i Nederland

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 21.04.17 21:02

Del på    

Lørdag skal Team Coop sykle Arno Wallaard Memorial i Nederland. Håvard Blikra ble nummer fire i fjorårets utgave av rittet, og norske lag har også hevdet seg bra i rittet tidligere, med seieren til Jokers Edvin Wilson i 2014 som det beste resultatet.

For Coop blir også 1.2-rittet en god mulighet til å fortsette den gode trenden fra Tour de Loir et Cher, som ble avsluttet med at August Jensen vant den femte etappen, med Fredrik Galta på femteplass.

– Det er et typisk hektisk og flatt nederlandsk ritt med fem avsluttende runder á 6,5 kilometer, hvor offensiv kjøring ofte blir belønnet. Samtidig ser det på værmeldingen ut som om sidevinden kan få innflytelse allerede tidlig på dagen. Det betyr at vi må være klar fra start og prøve å utnytte det til vår fordel, sier sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen til lagets nettside.

– Seieren og generell veldig god kjøring i Frankrike siste uke gir oss litt ekstra ro og selvtillit, som vi kan ta med inn i de neste rittene og kan være med til å løfte oss enda et hakk. Og vi vet fra Håvards prestasjon i fjor at det absolutt er mulig å kjempe med om seieren, sier han.

Team Coop stiller kun med seks ryttere til rittet, men blant dem er ryttere som August Jensen og Håvard Blikra. De fire andre er Even Rege, Erlend Blikra, Philip Lindau og Ole André Austevoll.

Tagget med: ,

Les også disse