Foto: Team Coop

Team Coop forlenger med danske

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 1.10.18 11:26

Del på    

– Det har vært en glede å sykle for Team Coop i år.

(procycling.no): Louis Bendixen og Team Coop har blitt enige om danskens personlige betingelser foran 2019 sesongen. 23-åringen meldte overgang til det norske laget før denne sesongen, etter to år med det danske kontinentallaget ColoQuick Cult.

– Det har vært en glede å sykle for Team Coop i år. Det har vært godt for min egen utvikling å få en miljøforandring og prøve noe nytt, sier Bendixen i en pressemelding.

– Coop ser potensialet mitt, noe jeg også verdsetter og gir meg lyst til å arbeide videre. Jeg drømmer om å utvikle meg selv videre, og er sikkert på at teamet med Stein Ørn og Magnus Børresen i spissen, er det rette til å hjelpe meg opp på et høyere nivå. Jeg har hatt et positivt år med gode løp og ser frem til 2019.

Team Coop avsluttet nylig sesongen med det belgiske endagsrittet Gooikse Pijl, der lagets Olav Hjemsæter satte en verdig punktum for året med sin åttendeplass. Laget kan se tilbake på en sesong med fem UCI-seiere, en NM-tittel og seier i Norgescupen sammenlagt.

Fra før har Team Coop også forlenget kontraktene med Kristian Aasvold og Trond Håkon Trondsen.

– Vi har fått en god ramme på rytterstallen nå. Åpenbart vil det komme flere signeringer i løpet av høsten. Det er med glede at vi i dag kan si at Louis vil være med oss også neste sesong. Han er en viktig brikke i laget, og tilfører laget gode kvaliteter. Han har hatt god utvikling hos oss gjennom sesongen og viste i Portugal at han kan være med helt der opp å kjempe om seier, sier Børresen.

 

Tagget med:

Les også disse