SKULLE AV: Spurtraske Erlend Blikra skulle ikke under noen omstendingheter være på skuddhold når det nærmet seg målgang i Sandefjord. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no

Sykdom oppdaget tidlig for Erlend Blikra

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 10.09.18 10:23

Del på    

Blir likevel nødt til å avslutte 2018-sesongen.

(procycling.no): Coop-rytteren Erlend Blikra avslutter sesongen etter å fått påvist begynnende kyssesyke.

– Jeg ble slått ut av sår hals under forrige opphold i Belgia. Jeg tok noen prøver da jeg kom hjem, og fikk dessverre påvist symptomer på kyssesyke. Heldigvis var det i startfasen, så jeg har ikke kjørt med det over lengre tid, sier Erlend Blikra i en pressemelding fra Team Coop.

Blikra har også tidligere slitt med både med sykdom- og skadeproblemer, men var tilbake på toppen under gaterittet under NM i Sandefjord.

– Det har vært god framgang i år, samtidig har jeg mye å gå på. Det har vært noen perioder med sykdom i år, men jeg klart å vise mer av hva som bor i meg. NM var helt klart et stort høydepunkt for meg, sier Blikra.