NY AVTALE: Susanne Andersen blir værende hos Team Sunweb. Her avbildet under Ladies Tour of Norway. Foto: Simon Zetlitz Nessler

Sunweb forlenger med Andersen

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 6.09.19 15:27

Del på    

Ny kontrakt for 21-åringen.

(procycling.no): Susanne Andersen har tegnet ny kontrakt med Team Sunweb. 21-åringen blir dermed værende i det nederlandske WorldTour-laget ut sesongen 2020.

– Jeg er veldig glad for å bli i laget enda ett år. Jeg føler meg velkommen her og alle har tatt god imot meg, sier Andersen.

– Jeg kommer godt overens med jentene og har lært mye av trenerne her. Jeg tror jeg har utviklet meg som rytter denne sesongen, både ved å hjelpe i opptrekkene og spurte for meg selv, sier Andersen videre.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Andersen kan se tilbake på en oppløftende første sesong med Team Sunweb. I tillegg til å gjøre opptrekk for lagets mer meriterte ryttere, har Stavanger-rytteren bokført seg med en rekke topp ti plasseringer. Femteplassen i det krevende endagsrittet Driedaagse Brugge-De Panne var et av høydepunktene hennes på våren.

– Jeg vil fortsette å lære fra alle her og fortsette progresjonen min neste år, med flere god resultater sammen, sier den tidligere Hitec-rytteren.

Foto: Simon Zetlitz Nessler, procycling.no

Team Sunweb

Hans Timmermans, trener hos Team Sunweb, sier laget med glede har observert Andersens positive utvikling denne sesongen. Treneren sier Andersen har tatt rollen som opptrekker med bravur.

– Vi visste at Susanne var en talentfull rytter da vi signerte henne, og hun har fortsatt utviklingen og tatt steg fremover i år. I løpet av sesongen har hun blitt en viktig hjelperytter i laget og opptrekkene hun gjør er eksepsjonelt gode.

– Når hun også har fått muligheten til å spurte, har hun oppnådd fine resultater. Vi tror dersom hun utvikler seg videre slik, kan hun bli en rytter som ofte er der for laget dypt inne i finalene.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

 

Tagget med:

Les også disse