NY SPONSOR: Smilende Coop-ryttere går en sunnere tid i møte med Vita Hjertego som ny bidragsyter. FOTO: Team Coop.

Ny sponsor for Team Coop

Procycling
Tips meg

Publisert 13.03.17 13:57

Del på    

– Gir oss flere muligheter, sier lagets sportsdirektør.

Det Sandnes-baserte kontinentallaget Team Coop, eid av Alexander Kristoff, har sikret seg en ny økonomisk sammarbeidspartner i form av Mills og Vita hjertego’-serien.

Ifølge en pressemelding fra laget er det nye sponsoratet todelt, bestående av både et «betydelig økonomisk bidrag og et produktsponsorat», som gir laget og rytterne tilgang på hele Vita hjertego’-serien og Mills-produkter forøvrig.

– Som toppidrettsutøver er sunn kost viktig. Derfor kan vi få god glede av produktene fra Vita hjertego’. Samtidig vil vi gjerne bidra til å gjøre Ola og Kari Nordmann oppmerksomme på et sunnere alternativ, sier Olav Aleksander Benjaminsen, sportsdirektør hos Team Coop.

– Det økonomiske aspektet i avtalen er også litt av en vitamininnsprøytning. Det gir oss mulighet for å kjøre enda flere ritt og er samtidig med til å sikre at vi kan oppgradere hele oppsettet rundt laget, slik at rytterne får enda bedre vilkår når de er ute på konkurranse. Vi har blant annet investert i en spesialinnredet bobil, som gjør reise og rittforberedelse mye mer komfortabel og løfter oppsettet til samme nivå som på mange pro-kontinentallag. En slik investering gir oss en konkurransefordel over mange av våre konkurrenter.

Mills, som står bak Vita hjertego’-serien, ser Team Coop som et bra match til å fronte et sunt kosthold og en aktiv livsstil.

– Sykling er en sunn, morsom folkesport for alle, mens Vita hjertego’ er hjertehelse for folk flest. Dermed passer samarbeidet som hånd i hanske for oss. Det er også veldig gøy å bidra til et lag som samler så mange. Team Coop skaper mye positiv oppmerksomhet for både sykling, sunn livsstil og idrettsglede generelt – i tillegg er rittene kjempespennende, sier Cecilie Seim, produktgruppesjef for Vita hjertego’.

Tagget med:

Les også disse