DØDE: Modest Capell Piró døde etter en treningsulykke torsdag Foto: Skjermdump/Instagram

Spansk syklist omkom etter treningsulykke

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 4.10.19 11:54

Del på    

Modest Capell Piró ble 23 år gammel.

(procycling.no): Spanjolen var ute på en treningstur med en annen syklist da hjulene deres kom inn i hverandre og Modest Capell Piró mistet balansen og veltet ut mot midten av veibanen. Han ble like etter påkjørt av en bilist som kom mot syklistene, og selv om han ble fraktet raskt til sykehuset, var det ikke mulig å redde livet hans.

Det skriver TarragonaDigital.com.

Ulykken skjedde rundt middag torsdag, i Santa Pau, like utenfor Girona. Den katalanske byen har blitt et populært sted for syklister og en rekke norske syklister har også basen sin i byen, enten gjennom vinterhalvåret eller hele året.

– Disse forferdelige nyhetene treffer oss så nært. Denne unge rytteren var ute på trening på en vei vi bruker ofte. Han mistet balansen og ble truffet av en bil. Et forferdelig tap, skriver Israel Cycling Academy på Twitter. 

Capell Piró var en del av laget Compak-Campo Claro, hvor han har syklet de siste to sesongene. I fjor ble han katalansk mester på tempo i U23-klassen, og han har flere seirer på nasjonalt nivå i år. Han deltok i år også i rittet Vuelta a Navarra, hvor det norske laget Dare Bikes Development Team også var på startstreken.

Tagget med: