SÅ STYGT UT: Men Domenico Pozzovivo slapp forholdsvis heldig fra det etter å ha pådratt seg hjernerystelse og sår og kuttskader etter denne velten. FOTO: Skjermdump via Eurosport Norge

Pozzovivo slapp unna stygg velt med skrubb og hjernerystelse

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 25.04.19 07:45

Del på    

– Dessverre hadde vi igjen uflaks.

(procycling.no): Det så virkelig ille ut da TV-kameraene plukket opp Domenico Pozzovivo i fullstrekk, med sår på både armer og bein og i ansiktet.

Heldigvis beveget Bahrain-Merida-rytteren seg etter å ha gått ned i en kraftig velt sammen med blant andre Adam Yates og Romain Kreuziger innenfor de siste 35 kilometerne av La Flèche Wallonne.

– Dessverre hadde vi uflaks igjen med velten som inkluderte Grega Bole og som gikk spesielt hardt utover Domenico Pozzovivo. Vi møter ham på hotellet senere i kveld og vil evaluere tilstanden hans foran Liège-Bastogne-Liège, uttalte sportsdirektør Rik Vanbrugge etterpå.

Slapp unna brudd

Pozzovivo ble fraktet rett til det lokale sykehuset i Huy i ambulanse. Det ble det ikke konstatert noen brudd. Han pådro seg både kuttskader i ansiktet og fikk påvist hjernerystelse etter fallet.

Han hadde også omfattende skrubbsår på skuldra, albuet, hofte og kne.

Både Yates og Kreuziger kom seg tilbake på sykkelen, men med tempoet hovedfeltet satte opp på vei inn mot finalen av løpet – var det håpløst for de to å komme tilbake i posisjon. Ingen av dem fullførte årets La Flèche Wallonne.

 

 

Tagget med: , , ,

Les også disse