Prøv Procycling Pluss idag

DET GIKK BRA: Joaquim Rodriguez stupte ned i ravinen, men fikk kun småsår og skrammer. Etterpå delte han den utrolig videoen med folket via Twitter. TDF / © Tim De Waele

Se Purito Rodriguez stupe ned i ravinen

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 17.01.17 10:14

Del på    

Utrolig nok gikk det bra med den tidligere toppsyklisten.

(procycling.no): – Jeg har det bra, jeg har det bra, forsikrer Joaquim Rodriguez i en video han selv filmet med go pro-kamera og lastet opp via Twitter.

37-åringen filmer utforkjøringen under en treningstur hjemme i Spania, men i en høyresving går alt skikkelig galt.

Se videoen her:

Den tidligere Katusha-rytteren mister kontrollen et lite sekund, han får sleng på bakhjulet og ser ingen annen løsning enn å styre inn mot autovernet langs veikanten.

Sjekket om det gikk bra

Sykkelen står bom fast, mens spanjolen stuper og kanten og faller noen meter nedover og lander i kratt, gress og småstein.

Videoen viser også hvordan to syklister stanser opp og forsikrer seg om at den tidligere VM-medaljøren er OK.

Når han krabber opp igjen fra grøfta, finner han sykkelen stående opp mot autovernet. Han retter litt på styret og fortsetter – noe blodig sykkelturen – og forsikrer igjen forbipasserende om at alt er bra.

Rodriguez, som nå har fått en rolle som trener og talentuvikler i Bahrain-Merida, ser ut til å ta det hele med et stort smil.

Tok det med et smil

På Twitter skriver han følgende:

– Oppførselen til en syklist etter en velt. Første punkt: Forsikre alle om at det går bra. Det neste: Sjekke sykkelen. Og sist: Rette på styret og fortsette!

PS! Rodriguez la egentlig opp som proffsyklist i fjor høst, men ombestemte seg og skrev likevel under for Bahrain-Merida. Nå er det imidlertid bestemt at han ikke skal konkurrere denne sesongen, men arbeid som trener i laget.

Tagget med: , , ,

Les også disse