SKUFFET: Andy Schleck var enormt skuffet over å måtte bryte Tour de France. Foto: Tim De Waele/TDWSPORT.COM.

Schleck må opereres

Procycling
Tips meg

Publisert 9.07.14 10:38

Del på    

Store skader på kneet.

Andy Schleck (Trek Factory Racing) startet ikke gårsdagens etappe i Tour de France grunnet skadene han pådro seg på den tredje etappen, som viste seg å være enda mer alvorlig enn først antatt.

– Oppdatering på Andy Schleck: Ruptur i både sideligament og korsbånd i kneet, i tillegg til et kutt i menisken og skader på skjelettet, skriver Trek Factory Racing på Twitter.

Grunnet skadenes omfang blir den uheldige 29-åringen operert allerede i dag.

– Jeg er utrolig skuffet. Jeg var så glad for å være her, for å kjøre løp med Fränk i touren igjen. Jeg var så glad for å være en del av løpet og være konkurransedyktig igjen. Jeg er trist for å måtte skuffe laget, for å skuffe Fränk. Jeg var klar for å hjelpe han i sammendraget. Jeg følte jeg ble bedre og bedre, alt kom tilbake, sa en skuffet Schleck til Treks hjemmeside i går.