TIL UAE: Maximiliano Richeze. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Rutinert opptrekker blir lagkamerat med Kristoff

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 10.08.19 16:06

Del på    

UAE ruster opp opptrekket til Fernando Gaviria.

(procycling.no): Maximiliano Richeze har signert for UAE. Den argentinske mesteren er kjent som en av de absolutt beste opptrekkerne i feltet, og denne sesongen har han figurert som hjelperytter for Elia Viviani og Fabio Jakobsen i Deceuninck-QuickStep.

Richeze gjenforenes nå med Fernando Gaviria. Duoen jobbet sammen i QuickStep før colombianeren gikk over til Kristoffs lag.

– Det er en stor motivasjon å gå tilbake for å kjempe side om side med Gaviria for å vinne sammen igjen. Gaviria er mer enn en lagkamerat, han er en god venn, og jeg gleder meg virkelig til å jobbe med ham, sier Richeze i en pressemelding fra laget.

36-åringen har vært proff i en årrekke. Han startet proffkarrieren i Ceramica Panaria Navigare i 2006. Nå blir han lagkamerat med flere unge ryttere.

– I dette laget er jeg veldig fornøyd med å kunne jobbe med mange av de jeg har jobbet med tidligere, men også det at jeg kan støtte unge talenter som er på jakt etter suksess.

– Gjennom årene har Richeze blitt viktigere og viktigere for lagene han har kjørt for. Han innehar en perfekt kombinasjon av egenskaper og styrke på sykkelen og erfaring og intelligens. Han er den beste opptrekkeren i verden, og vil gå inn i vårt spurttog som sisteopptrekker for Gaviria, ettersom de har jobbet sammen fra før, sier Joxean Matxin.