Prøv Procycling Pluss idag

SLAPP MED SKREKKEN: Audun Brekke Fløtten skal ikke være alvorlig skadet etter et sammenstøt med bil i Spania. Foto: Procycling.no

Ringeriks Kraft-rytter kjørt ned av bil

Procycling
Tips meg

Publisert 22.02.16 21:55

Del på    

Slapp unna uten alvorlige skader.

Audun Brekke Fløtten var mandag i en stygg ulykke med en bil. Den 25 år gamle Team Ringeriks Kraft-rytteren er for tiden på samling i Benidorm og ble påkjørt bakfra av en bil i nærheten av Finestrat utenfor den spanske feriebyen. Brekke Fløtten er nå fraktet til sykehus, men skal ikke ha alvorlige skader.

– I følge føreren av bilen så han ikke Audun på grunn av sol som blendet ham. Audun har fått en kraftig smell bakfra og har fått knust både hjelm og sykkel i sammenstøtet. Han er tilsynelatende ikke alvorlig skadet, men ligger til overvåking på sykehus i Benidorm over natten, skriver Team Ringeriks Kraft på sine Facebook-sider.

– Ulykken kan karakteriseres som hell i uhell og det generelle budskapet til alle som sykler må være å bruke hjelm. Vi kan nok slå fast at den forhindret alvorlig skade i dag, skriver laget.

Brekke Fløtten og Team Ringeriks Kraft har etter planen sesongstart i begynnelsen av mars. Laget skal forløpende vurdere om rytteren er i stand til å gjennomføre sesongstarten.

Ulykken skjer ikke lenge etter at seks Giant Alpecin-ryttere – John Degenkolb inkludert – ble alvorlig skadet etter et sammenstøt med en bil utenfor Calpe. Fredag ble også Lotto Soudal-rytterne Thomas De Gendt og Gert Dockx truffet av en bil i samme område.