Prøv Procycling Pluss idag

FORLATER BOELS: Katarzyna Pawlowska sykler for Virtu Cycling neste sesong. Her er hun i aksjon under Ladies Tour i Halden. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM

Polsk avslutter til Riis-satsing

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 2.10.17 10:37

Del på    

Katarzyna Pawlowska blir lagvenninne med norsk duo.

(procycling.no): Team Virtu Cycling ruster kraftig opp foran 2018-sesongen. WorldTour-laget har allerede sikret seg underskriften til Emilie Moberg, Katrine Aalerud og Barbara Guarishi.

Nå følger et nytt toppnavn etter.

Katarzyna Pawlowska besitter en giftig avslutning, noe hun blant annet viste fram da hun vant to etapper under Tour Cycliste Feminin International de l’Ardéche. Der vant hun to av etappene.

I år syklet hun for Boels-Dolmans, men i 2018 er den 28 år gamle polske kvinnen kontraktsfestet til laget som eies av Bjarne Riis og forretningspartner Lars Seier.

– Man kan se masse potensial i laget. Det er nytt, men det fungerer allerede bra. Jeg tror det raskt vil bli enda bedre. Det er sjelden du kan bli en del av et nytt lag og være med og utvikle det videre, sier Pawlowska om overgangen.

Virtu Cycling varsler at hun blir satset på under klassikerne neste sesong, noe hun ikke har hatt det som hovedmål tidligere.

Virtu Cycling het tidligere BMS Birn. Eierne kontrollerer også et lag på kontinentalnivå på herresiden.

På sikt er målet at de skal ha et lag i WorldTouren for både herrer og damer.

Tagget med: , , ,

Les også disse