GIRO-FEBER: Giro d'Italia er godt i gang. FOTO: Tim de Waele/Getty Images

Podkast🎙️: «Har vært bærebjelken i norsk kvinnesykling»

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes
Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 8.05.18 23:16

Del på    

Hitec Products økonomiske trøbbel, Ringerike-helgen og Giro-starten er tema i denne ukens «Musette».

(procycling.no): Podkasten er tilbake, og denne gangen får naturligvis Giro d’Italia mye spalteplass i Musette. De første etappene blir gjennomgått, og favorittene blir vurdert utfra hvordan de står etter de fire første etappene.

I tillegg prates det om de triste nyhetene om økonomisk rot i Hitec Products – Birk Sport. Hva har dette å si for utviklingen av kvinnesyklingen i Norge fremover?

Det har også vært action på den hjemlige arenaen i helgen, og med to underholdende ritt i Sundvolde GP og Ringerike GP har det vært sykkelfest på Ringerike. Det snakkes om erfaringer fra rittet, de norske kontinentallagene, og ikke minst de unge og lovende førsteårsseniorene som tar seniorklassen med storm.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Hvem og hva er Musette? Fortsett og les videre under avspillingsvinduet!

Musette er en podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Podkasten består av procycling.no-journalistene Knut Andreas Lone, Espen J. Lee og Magnus Drivenes. Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i Norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter de ferskeste nyhetene.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse