SLO TILBAKE: Chris Froome slet de to første ukene av Giro d'Italia, men syklet formidabelt den siste uken av rittet. FOTO: Tim de Waele/Getty Images

Podkast🎙️: Froomes maktdemonstrasjon under lupen

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes
Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 30.05.18 15:18

Del på    

Musette diskuterer og analyserer årets Giro d’Italia.

(procycling.no): Årets Giro d’Italia var et fyrverkeri fra ende til annen. Dramatikk på hver etappe, dramatikk i sammendraget, dramatikk i spurtene. Det er rett og slett mye å snakke om.

Mest tid vies til Froomes prestasjon på etappe 19. Her diskuterer panelet hvorvidt prestasjonen er til å stole på, gitt omstendighetene rundt Froome, Sky og situasjonen i giroen på det tidspunktet.

I tillegg får utslitte Simon Yates sin fortjente hyllest, og spurtduellene mellom Elia Viviani og Sam Bennett blir sett nærmere på.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Hvem og hva er Musette? Fortsett og les videre under avspillingsvinduet!

Musette er en podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Podkasten består av procycling.no-journalistene Knut Andreas Lone, Espen J. Lee og Magnus Drivenes. Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i Norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter de ferskeste nyhetene.

Tagget med: , , , ,

Les også disse