FRISKMELDT: Maximiliano Richeze (til høyre) har blitt friskmeldt etter å ha pådratt seg Corona-viruset. (Photo by Maximiliano Blanco/Getty Images)

Ny UAE-rytter har fått corona-viruset

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 13.03.20 12:33

Del på    

Denne gangen dreier det seg om Gavirias opptrekker.

(procycling.no): I natt påbegynte Sven Erik Bystrøm reisen hjem fra De forente arabiske emirater, men ikke alle lagkameratene hans har fått forlate sykehuset i Abu Dhabi.

Det gjelder spurteren Fernando Gaviria, som UAE-Team Emirates bekreftet at hadde testet positivt på Corona-viruset, i en pressemelding torsdag.

Nå viser det seg at også opptrekkeren hans, Maximiliano Richeze, også har pådratt seg en positiv prøve.

Det var bloggen Ciclismo Internacional som først publiserte en oppdatering fra Richeze selv i sakens anledning.

– Nå har tiden kommet for at laget mitt får reise hjemover, men dessverre har reisen blitt utsatt for min del. Jeg har blitt smittet av corona-viruset, på grunn av det er min karantene-periode forlenget. Jeg takker Gud for at jeg ikke har sterke symptomer, infeksjonen har ikke vært av den aggressive sorten og det gjør meg optimistisk. Jeg blir tatt hånd om av et medisinsk apparat som er veldig proft og jeg er takknemlig for jobben de gjør. Jeg håper at jeg snart får lov til å reise hjem til min familie. Som jeg alltid sier, er dee nye utfordringer livet gir meg og som bare vil gjøre meg sterkere.