PÅ VEI TILBAKE? Ryktebørsen forteller oss at Trond Håkon Trondsen vil gjøre comeback i Team Coop i 2020. Foto: Rune Helliesen/Team Coop

Ny topplassering for Trondsen

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 26.03.19 16:50

Del på    

Italiener raskest.

(procycling.no): Også den andre etappen av Tour de Normandie endte i massespurt. Team Coops Håkon Lunder Aalrust satt i brudd store deler av dagen, men til slutt skulle det altså samle seg.

Trond Håkon Trondsen innledet det franske etapperittet med sjetteplass på mandagens etappe til Le Neubourg, og Team Coop-rytteren var igjen fremme da det skulle spurtes om seier i Forges-les-Eaux.

Nordmannen var litt nærmere seieren i dag, men nådde ikke helt frem. Raskest var Alberto Dainese fra SEG Racing Academy, mens Trondsen ble nummer fire.

Henrik Evensen (Joker Fuel of Norway) ble nummer ti.

Dårlig ut av siste sving

Med mindre vind på dagens etappe ble det mer kontrollert, forteller Trondsen til procycling.no.

– Vi hadde også noen som var uheldig med velt, men de som var igjen i feltet hjalp meg bra med å spare krefter og å komme meg frem. Havnet litt for langt bak gjennom siste sving, som gjorde at jeg måtte starte spurten fra rundt posisjon 20. Da ble det dessverre litt for tungt til å ta seieren.

Kristian Aasvold var blant dem som gikk i bakken. Trønderen skriver på sin Twitter-konto at han syklet de siste 50 kilometerne alene, men kom seg til mål, over 17 minutter bak hovedfeltet, helt sist.

ANNONSE: Følg sykkelsesongen direkte på Eurosport. Få tilgang her!

Tagget med: , ,

Les også disse