BLIR: Emilie Moberg fortsetter karrieren innenfor rekkene til danske Team Virtu Cycling Women. © Tim De Waele

Norsk duo forlenger med Virtu Cycling

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 3.12.18 10:29

Del på    

Skader satte sitt preg på årets sesong.

(procycling.no): Danske Team Virtu Cycling Women er i ferd med å legge et år preget av skader bak seg. Blant rytterne som ble hardt rammet var 24-årige Katrine Aalerud.

Hun brakk skuldra under Amstel Gold Race og fikk dermed en ufrivillig pause under vårsesongen. Likevel er sportsdirektør Carmen Small fornøyd med utviklingen hun har hatt i laget:

– Jeg er meget tilfreds. Hun pådro seg en alvorlig skade i vårsesongen, og med tålmodighet og riktig opptrening har hun fått noen gode resultater blant annet under giroen. Hun er meget selvbevisst og forventer mye av seg selv. Hun har en meget lys framtid og jeg er spent på å se hva hun kan få til i 2019, sier Small i en pressemelding.

Skader på norske ryttere

Det er nå klart at både hun og rekkekamerat Emilie Moberg har forlenget sine avtaler med laget. Moberg måtte også under kniven denne sesongen etter en stygg massevelt i Kina i slutten av april.

– Laget har vært skadeplaget i år, og dessverre har det rammet Emilie ved mer enn én anledning. Jeg ser fram til å hjelpe henne til å bli en mer komplett rytter og videreutvikle et allerede sterkt grunnlag. Hun er viktig for laget på flere områder, sier Small.

Aalerud mister trolig resten av Ardenneklassikerne

 

 

Totalt gikk Moberg glipp av nesten 3 måneders sykling på grunn av skader. Hun er derfor litt lettet over at kursen for 2019-sesongen alt er staket ut:

– I den vanskelige perioden fikk jeg den beste støtte og tillit fra laget. Det er jeg veldig takknemlig for og det betyr mye for meg at kontrakten er forlenget. Nå er jeg helt tilbake igjen etter skadene og er supermotivert foran 2019 både med gamle og nye lagkamerater, forteller hun.

 

Tagget med: , , , ,

Les også disse