SEIERSJUBEL: Chloe Hosking jubler for seier, med Emilie Moberg like bak til venstre. © Tim De Waele

Moberg på sjetteplass i Australia

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 14.01.18 11:33

Del på    

Ny topplassering for 26-åringen.

Det ble en sjetteplass på avslutningsetappen i Santos Women’s Tour for Emilie Moberg. Den 46 kilometer lange etappen, kjørt som et kriteriumsritt i sentrum av Adelaide, endte som forventet i en massespurt.

Der var det opprinnelig italienske Barbara Guarischi som skulle få sjansen for Team Virtu. Etter at hun gikk i bakken underveis på etappen, var det likevel Moberg som fikk sjansen.

I spurten ble det for fjerde dag på rad australsk seier, og for fjerde dag på rad også en ny vinner. Chloe Hosking var best på avslutningsetappen på hjemmebane, og vant foran Giorgia Bronzini og Annette Edmondson.

Moberg endte altså nede på en sjetteplass, og tar dermed med seg en femteplass og en sjetteplass fra de to spurtetappene i rittet.

– De kjørte virkelig godt sammen igjen, og var som én enhet. Det var veldig godt å se. Jeg synes det er en god start på året, og de kjører allerede sammen i stedet for å kjøre som en gjeng individualister som prøver å komme seg til mål. Det er et godt utgangspunkt, og jeg tror det ledet vei mot gode ting, sier sportsdirektør i det danske laget, Carmen Small, i en pressemelding.

For Moberg var det selvsagt også hennes første ritt for sitt nye lag, og hun tar dermed seg to topplasseringer fra debuten sin.

Sammenlagt ble rittet vunnet av en annen australier, Amanda Spratt.

Tagget med: , ,

Les også disse