Prøv Procycling Pluss idag

JERN TIL BESVÆRT: En ung, irsk terrengsyklist opplevde sammenhengende ereksjon i fem uker etter et uhell fra sykkelsetet. (illustrasjonsfoto)

Mann (22) erigert i fem uker etter sykkeluhell

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 14.01.14 15:10

Del på    

Landet på stanga og fikk for mye av det gode.

Etter fem uker med erigert penis, hadde i realiteten den 22 år gamle terrengsyklisten intet annet valg enn å oppsøke det lokale sykehuset i Dublin. Den smertefulle historien omtales i tirsdagens Daily Mail.

Ulykkesfuglen landet på sykkelrammen med underlivet mens han var ute på sykkeltur. Resultatet ble økt blodtilførsel til mannens penis, og sannsynligvis ganske store smerter over flere uker.

Er du mann kan du teoretisk sett oppleve priapisme i dine nedre regioner. Tilstanden gir ifølge Wikipedia «vedvarende ereksjon av penis, uten verken fysisk, psykologisk eller erotisk stimulering».

Ettersom blodet i penis ikke skiftes ut, bør lege konsulteres i løpet av timer. Dersom problemet ikke løses tidsnok, vil det i verste fall ende opp med blodpropp.

– Som det nok ville ha vært for enhver ung mann, var det en nervøs opplevelse for pasienten, sier lege Ronan Browne til The Irish Examiner ifølge Daily Mail.

Sykehuset forsøkte en rekke tiltak for å hjelpe mannen. Det var først da man fikk sprøytet inn en skummende krem, og satt inn tynne platinumplater for å redusere blodstrømmen mellom en arterie og venen i problemområdet, at man lyktes ved Tallaght Hosptial i Dublin.

Priapisme kjennetegnes ikke bare via ereksjonen, men er også smertefull for personen som rammes. Browne mener det hadde vært «mulig, men også smertefullt» å gjennomføre samleie i det aktuelle tidsrommet.

Så vær forsiktig på sykkelsetene dere ute, medsyklister!