KLATRER GODT: Andreas Leknessund er nummer fire sammenlagt etter tre av fem etapper av Giro Valle d'Aosta. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no

Leknessund fortsetter å imponere

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 13.07.18 19:31

Del på    

Ny topplassering på unggutten.

(procycling.no): Fredag var det klart for den andre etappen av Giro Valle d’Aosta, og nok en gang var det en tøff løype som ventet rytterne, selv om den nok kan kategoriseres som noe lettere enn torsdagens etappe.

Etappen ble vunnet av Wiggins-rytteren Mark Donovan. Han gikk solo mot slutten og vant med hele 38 sekunder. Bak fulgte flere ryttere en og en, før Andreas Leknessund kom inn sammen med en annen rytter. Uno-X-rytteren ble nummer syv, og var to sekunder foran et sterkt redusert hovedfelt.

Gledelig var det også at Daniel Ekløf (Ringerike SK) kom i mål på 16.plass.

I sammendraget er det uendret, bortsett fra at Leknessund tok inn to sekunder på sine konkurrenter. Han er fortsatt nummer fire i sammendraget når det gjenstår to etapper.

– Det gikk greit. Det gikk inn et brudd på seks mann, ingen farlige i sammendraget. Daniel og jeg kom inn i en gruppe på omtrent femten mann, hvor jeg tok noen små sekunder etter et angrep med en kilometer igjen, melder Leknessund til procycling.no. 

I tillegg til Leknessund og Ekløf, kjører Sondre Svensli (Gauldal SK), Sindre Kulseth (Uno-X) og Andreas Staune-Mittet (Lillehammer CK) for det norske landslaget.

Tagget med: ,

Les også disse