FORTSETTER: Stig Kristiansen har signert en avtale fram mot OL i Tokyo i 2020. Foto: Per Erik R. Mæhlum/Norges Cykleforbund.

Landslagssjefen forlenger

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 16.12.16 10:47

Del på    

Blir med videre til Tokyo i 2020.

(procycling.no): Stig Kristiansen har undertegnet en ny fireårsavtale med Norges Cykleforbund. Han er dermed landslagssjef for herrer landevei fram mot OL i Tokyo.

– Jeg ser frem til å videreføre den jobben vi har startet på og beviselig har gjort godt de siste årene. Det blir en stor utfordring å følge opp de gode resultatene, men samtidig har vi etablert et godt system der vi ser det vokser godt i yngre generasjoner. Jeg føler meg derfor trygg på at vi også i fremtiden skal være med å kjempe om heder og ære, sier Kristiansen i en pressemelding.

På veien mot Tokyo venter selvsagt også VM på hjemmebane i Bergen. Der må 46-åringen sørge for at Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen samarbeider bedre enn de gjorde under VM i Doha i høst.

Forbundet har også forlenget avtalen til terrengsjef, Eddy Knudsen Storsæter.

– Jeg er utrolig glad for at Eddy og Stig blir med oss videre. Vi har den siste 4 års perioden gjort betydelige fremskritt med gode resultater i flere grener. Vi har høye ambisjoner også for de neste fire årene, og mener at den blandingen av kompetanse som sportsavdelingen innehar gir oss gode forutsetninger for å nå fremtidige målsetninger, sier generalsekretær Bjørn Sætre.

 

Tagget med: , , ,

Les også disse