GIRO-LAG: Bardiani-CSF fikk kjøre årets Giro d'Italia, til tross for to positive dopingprøver. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Kontroversielt, italiensk lag fortsetter til 2020

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 6.12.17 19:46

Del på    

Trofaste sponsorer fortsetter.

(procycling.no): Det bruste rundt Bardiani-CSF tidligere i år, da det dagen før starten på Giro d’Italia ble kjent at Nicola Ruffoni og Stefano Pirazzi – begge på startlisten – hadde testet positivt for syntetisk veksthormon.

Michael Bresciani ble 1. juni hentet inn for å erstatte duoen, men i oktober ble det kjent at også han hadde testet positivt for et vanndrivende middel (Lasix Retard).

B-prøvene til Ruffoni og Pirazzi var begge positive, og de to er nå sparket fra laget. Bresciani er midlertidig suspendert, i påvente av UCIs undersøkelser i saken. Til tross for kontroversene har laget sikret fremtiden.

Både Bardiani og CSF har nemlig bekreftet at de vil fortsette å sponse det italienske prokontinentallaget til 2020, kunne laget selv avsløre i dag. Samtidig annonserte de sine nye drakter (se bilde lenger ned), med rytterne samlet på sesongens første treningssamling i Montecchio Emilia.

– For laget vårt er denne forlengelsen først og fremst en ny boost av selvtillit, forteller general manager Bruno Reverberi.

– Med opp og nedturene, seire og nederlag, så harBardiani-CSF funnet sin plass i profesjonell sykling og gir et viktig bidrag for å holde liv i den italienske bevegelsen.

Laget har kontrakt med 17 ryttere i 2018, og har blant annet signert spurter Andrea Guardini fra UAE Team Emirates og det unge talentet Manuel Senni, fra BMC.

https://twitter.com/Bardiani_CSF/status/938348405881008128

Tagget med: ,

Les også disse