VENTES TIL RINGERIKE: To negative tester er det som skal til for at Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen likevel skal kunne bli å finne på startstreken under NM. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)

Velkommen til procycling.no (+)

Procycling
Tips meg

Publisert 20.02.20 11:03

Del på    

Kom enda tettere på sykkelsporten.

Kjære leser

Mye endrer seg i løpet av 10 år. Men ikke vi, før nå.

Vi måtte klø oss lenge og vel i hodet før vi kom fram til at den beste måten å heve produktet vårt til leserne gikk via å utvikle et plussabonnement.

For 690 kroner (helårs) eller 190 kroner (kvartal) kan du nå kjøpe deg tilgang til alt innholdet vi produserer via artikler, blogger, LIVE-dekning, Podcast og mye mer. Vi er helt i startfasen av vårt nye prosjekt, men har planer om å utvide konseptet ytterligere for å sikre deg en enda tettere tilgang på våre største sykkelprofiler.

Samtidig skal vi ikke glemme grasrota som blant annet består av Norgescup, kontinentallag og utvikling av ryttere via klubb- og aldersbestemte landslag.

Vår tanke er at vi sammen skal bli bedre. Derfor håper vi at du som leser blir med oss videre ved å tegne et abonnement på procycling.no (+) allerede i dag. Tips gjerne en venn om Norges beste sykkelnettsted også!

Redaksjonen