UTE: Katrine Aalerud, her avbildet under Amstel Gold Race, har brutt Women’s Tour of Britain. FOTO: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

– Kneet mitt sa «popp»

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee
Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 13.06.19 11:53

Del på    

Giro Rosa i fare for Virtu-rytteren etter krasj i Women’s Tour of Britain.

(procycling.no): Den tredje etappen i Women’s Tour of Britain ble en innholdsrik affære. Etter en stor velt ble etappen nøytralisert, og i tillegg til sammenlagtleder Marianne Vos, var Katrine Aalerud også blant rytterne som ble tvunget til å forlate rittet med skade.

– Det var mange stygge kræsj i dag, mye dårlige veier. Jeg gikk ned i velt nummer to. Kræsjet ikke så ille, men landet rett på kneet så det sa «popp», så sto det litt feil, sier Aalerud til procycling.no.

– Men tror det er på plass etter de har «poppet» det inn. Så må bare ta en MR når hevelsen er borte, siden de kan ikke se hvor ille det er og hvor lang tid det tar. Håper virkelig på det beste. Men må vente å se på svar.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Ritt i fare

Ennå er skadeomfanget uavklart for Aalerud, men NM ryker trolig for 24-åringen. Samtidig står det store etapperittet Giro Rosa (5-juli-14.juli) i fare for den norske Team Virtu-rytteren.

– Tror jeg må droppe (NM). Giroen ser ut til å henge i en veldig tynn tråd også, sier Aalerud – som nylig viste god form med sin sjuendeplass sammenlagt i det spanske WorldTour-rittet Emakumeen XXXII.Bira.

– Det er for tidlig å si noe som helst. Kan være jeg får en gladmelding om at det ikke ser så ille som de tror, bare en stor hevelse og noe smårusk. Eller i verste fall at de må gjøre noe (operere), eller bare at det kan ta et par måneder før man er helt bra igjen. Men tar ingen glede eller sorg på forskudd.

Tagget med:

Les også disse