FORTSATT I TET: Etter seks av sju etapper i Tour de Normandie ligger August Jensen på en sterk fjerdeplass sammenlagt. Foto: Team Coop-ØsterHus.

Jensen inn med teten i Normandie

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 25.03.17 16:49

Del på    

Coop-rytteren stadig på skuddhold av podieplass.

(procycling.no): August Jensen kom inn med teten på den sjette og nest siste etappen i Tour de Normandie lørdag. Team Coop-rytteren havnet på 12.plass, seks sekunder bak etappevinner Damien Gaudin (Armée de Terre), men tapte ikke tid til rivalene i sammendraget og er fortsatt på 4.plass sammenlagt, en snaut halvminutt bak podiet.

Gaudin vant etappen fra en tremannsgruppe ved å spurtslå Sebastien Delfosse (WB Veranclassic) og Jasper De Laat (Metec).

Team Coops Krister Hagen satt innledningsvis i det avgjørende bruddet, men satt ikke med Gaudin og resten da kampen om etappeseieren ble avgjort i Ducey-lès-Chéris.

Det gjenstår en etappe av Tour de Normandie. Den 144 kilometer lange etappen fra Sourdeval til Caen er således Jensens siste mulighet til å tette luken opp til topp tre plassering sammenlagt.

– Det er mange som begynner å bli slitne nå. Men de som er foran i sammendraget, er gode i det terrenget som jeg er god. Derfor kan det bli vanskelig å gjøre noe. Det er ikke tilfeldig at de ligger foran meg i sammendraget. Jeg skal nok prøve der jeg kan, sa 25-åringen til procycling.no etter 5. etappe.

Tagget med: , ,

Les også disse