FOTO: Knut Andreas Lone, procycling.no

Jensen nær ny pallplassering

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 30.07.17 12:54

Del på    

Soloseier og ny sammenlagtleder i Kreiz Breizh Elites.

(procycling.no): Den første av dagens to etapper i det franske etapperittet Kreiz Breizh Elites ble syklet i morgentimene i dag. Etappen fra Ploerdut til Callac, rittets andre etappe, gikk over 85 kilometer. August Jensen lå godt an etter tredjeplass på den første etappen og fulgte opp med en ny, solid plassering i spurten i Callac.

I hovedfeltet var Coop-rytteren igjen tredjemann, men dessverre hadde newzealenderen James Oram gått avgårde alene, etter å ha sittet i et tremannsbrudd tidligere på etappen. ONE Pro Cycling-rytteren slet seg løs sammen med Michael Cools (Tarteletto – Isorex) og Ike Groen (Delta Cycling Rotterdam), men med 13 kilometer til mål gikk han alene fra dem.

Ut på den siste, lokale runden i Callac så raste ledelsen til Oram, men han holdt unna med ni sekunder på hovedfeltet. Dermed overtar også 24-åringen sammenlagtledelsen i rittet, ni sekunder foran Arvid De Kleijn (Baby-Dump Cyclingteam). På samme tid følger også August Jensen, på en fjerdeplass.

I ettermiddag sykles dagens andre etappe, 102 kilometer lang, i en småkupert rundløype i Carhaix-Plouguer. Rundløypen er 10,2 kilometer lang og skal sykles ti ganger.

https://twitter.com/KreizBreizhElit/status/891584795079266304

Tagget med: , ,

Les også disse