SESONGEN PÅ VENT: Thor Hushovd har gjennomgått en grundig medisinsk sjekk etter at han måtte stå av Critérium du Dauphiné. Foto: Espen J. Lee, procycling.no

Hushovd gjennomgikk hjertesjekk

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 13.06.14 12:24

Del på    

BMC-rytteren vet ikke om han sykler ut sesongen.

Tirsdag måtte en utmattet Thor Hushovd (BMC) bryte den tredje etappen i Critérium du Dauphiné og samtidig innse at alt håp om å kjøre Tour de France var ute.

Nå er den tidligere verdensmesteren tilbake i Norge og har gjennomgått en grundig medisinsk sjekk. Overfor TV2 bekrefter Hushovd at hjertesjekken ikke gir noen grunn til bekymring.

– Den viste at alt er fint. Når man snakker om hjertet, så er det bra at ting fungerer. Det var i hvert fall positivt, sier Hushovd.

– Jeg har ikke fått svar på blodprøvene, samt de andre prøvene som ble tatt. Det tar opp mot en uke. Så jeg må vente til da med å konkludere, sier BMC-rytteren.

Før Hushovd kan begynne å planlegge resten av sesongen, avventer han resultater fra samtlige prøver. Hushovd er kontraktløs etter denne sesongen, men skal iallfall opprettholde sin fysiske form inntil han vet hva som plager ham.

– Jeg har ikke tatt noen avgjørelse på det ennå, men jeg tror at jeg kommer til å holde formen ved like til jeg har fått alle svar. Så får vi ta en ny runde når de foreligger. Ellers ser jeg frem til NM som kommer om et par uker. Jeg har ikke tatt ferie ennå, konkluderer 36-åringen.

Tagget med:

Les også disse