MED STORE PLANER: Thor Hushovds avslørte fredag at han satser på å danne et norsk profflag på det øverste internasjonale sykkelnivået. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

NÆRMER SEG DEADLINE: Thor Hushovd. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Hushovd gir ikke opp

Procycling
Tips meg

Publisert 14.03.16 13:13

Del på    

Men er fortsatt ikke nærmere nytt sykkellag.

Thor Hushovd opprettholder budskapet han kringkastet under Arctic Race of Norway-presentasjonen i januar: Dersom han ikke har en hovedsponsor på plass ved utgangen av mars, begynner tiden å bli knapp med tanke på 2017-sesongen.

– Jeg jobber på og er i dialog med aktører som vurderer det her. Men det er en lang vei å gå, og de gjør sine undersøkelser for å finne ut om: 1) om de kan det, og 2) om de får nok igjen for det. De har heldigvis ikke sagt nei ennå, så det er et tegn på at de har lyst til å få det til, men det er mange ting som må komme på plass. Sponsormarkedet er vanskelig. Det er et stort beløp, og en så stor sum er jo litt unikt i norsk idrettssammenheng, sier han til TV 2 Sporten.

– Har du satt deg selv en frist?

– Ved utgangen av mars må jeg sette en fot i bakken og se hva jeg gjør. Jeg kommer til å gi det den tiden og se hvilken dialog jeg har 1.april og ta en beslutning på bakgrunn av det, sier den tidligere sykkelproffen til TV-kanalen.

– Da begynner jeg å få dårlig tid