Prøv Procycling Pluss idag

NUMMER TRE: Bjørn Tore Hoem ble nummer tre i Ronde de l'Oise. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no

Hoem sikret pallplassen

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 16.06.19 16:13

Del på    

Ny topplassering for Hoem i Frankrike.

(procycling.no): På den 175 kilometer lange, avsluttende etappen av Ronde de l’Oise forsvarte Joker Fuel of Norway tredjeplassen til Bjørn Tore Hoem og sikret en ny pallpass i det franske etapperittet. I fjorårets utgave gikk Henrik Evensen til topps, mens Hoem også ble nummer to i 2016-utgaven.

Underveis på etappen plasserte det norske kontinentallaget Ludvik Aspelund Holstad i brudd og la press på øvrige konkurrenter, med unggutten som den best plasserte rytteren i bruddet. Underveis tok han også bonussekunder, som sørget for at han klatret i sammendraget.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Inn mot de avgjørende kilometerne av etappen ble Holstad etter hvert kjørt inn og til slutt også de to gjenværende rytterne i front, og det hele skulle avgjøres i en massespurt i Pont-Sainte-Maxence. Her var det Bryan Alaphilippe som var den raskeste, mens Hoem trillet trygt inn på en 21. plass og ble dermed tre i sammendraget. Holstad klatret også til en 11. plass på listene.

Rittet ble vunnet av Anthony Maldonado (St Michel – Auber93), seks sekunder foran Marlon Gaillard (Vendée U) og Hoem ti sekunder bak.

Tagget med: , ,

Les også disse