UFRIVILLIG PAUSE: Daniel Hoelgaard skulle startet finpussingen av formen foran Flandern rundt, onsdag. Men ble hindret av sykdom. FOTO: Kjetil Rakkenes Anda, procycling.no

Hoelgaard syk foran klassikerne

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 23.03.17 10:12

Del på    

Meldte forfall til DDV, flere ritt ryker.

(procycling.no): Etter den opprinnelige planen, skulle Daniel Hoelgaard vært i aksjon for sitt FDJ under onsdagens Dwars door Vlaanderen.

I stedet dukket Arnaud Démare og opptrekker Jacopo Guarnieri opp i lagoppstillingen. Gjesdalsbuens navn var borte ved et pennestrøk.

procycling.no vet at 23-åringen er slått ut av sykdom. Det skal ha tettet seg i brystet og sykling på toppnivå var følgelig uaktuelt.

FDJ-sjef Marc Madiot avventer situasjonen for E3 Harelbeke og Gent-Wevelgem.

– Daniel er syk og jeg venter på tilbakemelding fra legen med tanke på konkurransene som venter, sier franskmannen til procycling.no.

Til fredagens WorldTour-klassiker i Harelbeke står både Démare og Hoelgaards navn på den foreløpige startlisten til FDJ.

I forkant av Milano-Sanremo utttalte Hoelgaard at han med «99,9 prosents sikkerhet» kom til å sykle E3 Harelbeke, Gent og Flandern rundt. Men nå vet nordmannen at han stå over de to semi-klassikerne.

– Vi har ikke funnet ut hvor lenge jeg blir ute, men E3 og Gent ryker. Håper å være tilbake til Flandern, melder Hoelgaard til procycling.no

Han ble ikke tatt ut til Paris-Nice og fikk Loire Atlantique som gjennomkjøring mens Démare jaktet seier i Sanremo. Derfor vil det være svært beklagelig om oppkjøringen til Flandern rundt skulle bli hemmet av en lengre sykdomsperiode.

Tagget med: , , , ,

Les også disse