BLIR HITEC-RYTTER: Natalie Midtsveen skal sykle for Hitec i 2020.

Hitec henter juniornorgesmester

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 11.12.19 16:25

Del på    

– Spennende å ta steget som førsteårssenior, sier Natalie Midtsveen.

(procycling.no): Onsdag offentliggjorde Team Hitec Products at de har signert Natalie Midtsveen.

Midtsveen ble i år norgesmester for juniorer på hjemmebane. Jevnaker-jenta gikk til topps på fellesstarten på Ringerike i slutten av juni.

– Det blir selvfølgelig gøy, også blir det jo et steg opp. Det blir spennende å ta det steget som førsteårssenior, så jeg vet ikke helt hva jeg kan forvente. Overgangen fra junior til senior kan bli brutal, og jeg forbereder meg på det også, sier den kommende Hitec-rytteren til procycling.no. 

Midtsveen er den trettende rytteren som skriver kontrakt med det norske UCI-laget for 2020. Fra før har Mieke Kröger og Greta Richioud signert med laget, i tillegg til Silje Mathiesen, som er jevngammel med Midtsveen.

18-åringen har allerede hospitert hos Hitec på en samling i vinter, samt på to ritt i sommer.

– Jeg kjenner Tone (Hatteland Lima) og jentene på laget godt, og jeg fikk et veldig godt inntrykk av laget da jeg kjørte ritt med dem. 

Juniornorgesmesteren går for øyeblikket i tredjeklasse på NTG Bærum. Der legges det naturligvis til rette for å kombinere reiser og ritt med fullført vitnemål.

– Skolen legger opp til at man kan kombinere, så jeg regner med det løser seg bra. Man får gyldig fravær, så det kommer nok til å gå fint. 

BLE NORGESMESTER PÅ HJEMMEBANE: Natalie Midtsveen tok gull på NM-fellesstarten for juniorer på Røyse i år. Her er hun etter rittet sammen med klubbvenninne, Magdalene Lind. FOTO: Ringerike SK.