LEKTE SEG: Jumbo Visma gjorde som de ville i 4 Jours de Dunkerque. Her fra Gent-Wevelgem tidligere i år. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)

Herlig Jumbo Visma-manøver sikret dobbeltseier i Dunkerque

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 19.05.19 17:30

Del på    

Avsluttet en perfekt uke i Frankrike på best mulig vis.

(procycling.no): Den sjette etappen av 4 Jours de Dunkerque ble styrt med jernhånd av Amund Grøndahl Jansens Jumbo Visma.

De kjørte inn de fem utbryterne med tre kilometer igjen, og med to kilometer igjen til mål, tok Grøndahl Jansen over i nederlendernes opptrekkstog. Han holdt tempoet oppe i en drøy kilometer.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

I det Mike Teunissen åpner spurten med Dylan Groenewegen på hjul med drøye 300 meter igjen til mål, slår bare lagets spurter ut, og sørger for at Teunissen får en stor luke. 

Den er det ingen som klarer å tette, og mannen i den rosa ledertrøya kan juble for både etappeseier og sammenlagtseier. Ikke nok med det, Dylan Groenewegen spurter raskere enn rytterne bak og sørger for dobbeltseier til Jumbo Visma.

Timothy Dupont (Wanty) ble nummer tre på etappen.

Dermed står laget igjen med fem av seks etappeseire og de to første plassene i sammendraget. Amund Grøndahl Jansen sikret nemlig en sterk andreplass sammenlagt. 

Saken oppdateres!