SAMMENLAGTSEIER: Krister Hagen vant sammenlagt i Istrian Spring Trophy. FOTO: Team Coop

Hagen forsvarte ledertrøyen: – Endelig klarte jeg det!

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 11.03.18 14:52

Del på    

Årets andre seier i boks for Team Coop.

(procycling.no): Krister Hagen forsvarte sammenlagtledelsen i Istarsko Proljece – Istrian Spring Trophy og vant dermed det kroatiske firedagersrittet.

På den siste etappen gjorde Team Coop en god jobb med å holde feltet samlet, og det ble en spurt da rytterne hadde syklet de avsluttende rundene for siste gang.

Kasper Asgreen (Virut) var nummer to i sammendraget, og prøvde seg på den siste milen. Det gikk likevel ikke veien for den unge dansken, og dermed kunne Hagen juble for årets andre UCI-seier.

I spurten ble Krister Hagen nummer seks.

– Laget er helt utrolig

Team Coop måtte naturligvis ta mye ansvar, med Hagen i ledertrøyen, og under øsende regnvær kjempet de tappert, for å lede Hagen til sammenlagtseier.

På de siste kilometerne klarte de å holde Hagen foran, til tross for flere splitter i sidevinden og sjetteplassen var nok til å sikre seieren.

– Deilig, deilig! En stor lettelse å ta seieren sammenlagt. Endelig klarte jeg det. Jeg har vært nære før så det var utrolig godt å dra hjem seieren denne gangen, sier Hagen i en pressemelding fra Team Coop.

(artikkelen fortsetter under)

SEIERHERRE: Krister Hagen vant Istrian Spring Trophy. FOTO: Team Coop

– Laget er helt utrolig, vi hadde stålkontroll hele løpet og det er en fryd å se gutta legge ned så mye arbeid. De hjelper meg enormt og er sterke på slutten. Drar inn på bruddforsøk på slutten etter å ha dratt hovedfeltet hele dagen. Vi viser vi er et av de sterkeste lagene her nede.

Etappen ble vunnet av Emils Liepen (OnePro Cycling). Podiet ble komplettert av Filippo Fortin (Team Felbarmayr) og Max Kanter (Development Team Sunweb).

Tagget med: , ,

Les også disse