TREDJEPLASS: Etter å ha kommet seg blant de ti beste på fredagens etappe, endte Gåskjenn på tredjeplass sammenlagt. Foto: LC/Tim De Waele/Corbis via Getty Images

Gåskjenn på podiet i Bretagne

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 2.08.19 13:11

Del på    

21-åringen fortsatte den gode sesongen med tredjeplass sammenlagt.

Damenes Kreiz Breizh Elites ble avsluttet med en flat etappe fredag. Der ble utfallet ganske så likt som på torsdagens åpningsetappe. Teniel Campbell (World Cycling Center) vant for andre dag på rad, og for andre dag på rad havnet også Anna Henderson (Brother UK-Tifosi) på andreplass.

Av de norske rytterne var det igjen Ingvild Gåskjenn som gjorde det best. Hitec-rytteren ble nummer ni på etappen og etter torsdagens tredjeplass, endte hun på en tredjeplass sammenlagt.

– Jeg er utrolig stolt av laget i dag, alle kjørte kjempebra. Så vi er veldig fornøyde med pallen sammenlagt, sier Gåskjenn til procycling.no.

Hitec-rytteren har kjørt imponerende den siste tiden, med gull på gaterittet i NM, bronse på fellesstarten og en syvendeplass sammenlagt i Tour de Feminin.

Gåskjenn skal på søndag igjen i aksjon i Sparkassen Giro, mens Hitec også stiller til start i RideLondon Classique på lørdag, hvor de har Lucy van der Haar (tidligere Garner) som sitt sterkeste kort.


Stine Borgli (FDJ Nouvelle-Aquitaine) hadde klatretrøya før dagens etappe og sikret seg også den ved å være først over den første av to kategoriserte stigninger på fredagens etappe.

– Jeg er veldig fornøyd egentlig. Så lenge laget er fornøyd med hvordan jeg gjorde jobben underveis, så må det være godkjent. Vi skulle selvfølgelig vinne alt, så vi lagde et hardt ritt begge dagene. Selv om vi ikke får betalt for slitet, så har det vært en fin opplevelse og en veldig fin gjeng, sier Borgli om sitt første ritt som FDJ-syklist.

Tagget med: , , ,

Les også disse