FORTSATT HOTELL-FAST: Sven Erik Bystrøm får fremdeles ikke forlate Emiratene. Foto: Jarle Fredagsvik, procycling.no

Fortsatt ingen løsning for Bystrøm

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 3.03.20 15:58

Del på    

Sitter corona-fast på laghotellet i Abu-Dhabi.

(procycling.no): Tirsdag ettermiddag bekrefter Sven Erik Bystrøm overfor procycling.no at han fremdeles har fått beskjed om å holde seg i ro på hotellet sitt i Abu Dhabi. Etter rapportene å dømme skal Gazprom-Rusvelo, Groupama-FDJ og Cofidis fått beskjed om å holde seg i ro, mens UAE-Team Emirates skal ha forlenget sitt opphold «frivillig».

Det rimer dog ikke helt med haugesunderens oppfattelse av situasjonen.

– Jeg er fortsatt i karantene. Jeg har ikke fått noe mer info, men det er sikkert en grunn til det (smitte på hotellet) som gjør at de holder oss her. Ganske absurd situasjon, skriver Bystrøm i en melding til procycling.no.

Det er allerede klart at han går glipp av Paris-Nice. Foreløpig vet han ikke hvor store konsekvenser oppholdt får for resten av vårsesongen hans.

– Det gir nok en hel del konsekvenser for vårsesongen min, men det viktigste nå er bare å komme meg hjem. Eller i hvert fall å få en tidsfrist for hvor lenge karantene varer, sier han.

Det var i etterkant av den 5.-etappen av UAE Tour den 27. februar at det ble kjent at de siste etappene kom til å bli avlyst. Fem dager senere er det altså fire av de totalt 20 lagene ikke får lov til forlate hotellet i Abu Dhabi.