TOMMEL OPP: Ken-Levi Eikeland var fornøyd etter andreplassen på Rhodos. Onsdag leverte han nok et godt resultat på sykkelen. Denne gangen i Frankrike. Foto: Privat

FixIT langt framme i Normandie

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 22.03.17 16:42

Del på    

Ken-Levi Eikeland spurtet inn til sjetteplass i Frankrike.

(procycling.no): Onsdagens etappe av Tour de Normandie så ut til å ende i nok en massespurt, men mot slutten støtet Damien Gaudin (Armée de Terre). Franskmannen fikk med seg to ryttere, og i spurten ble han slått av Jan-Willem Van Schip (Delta Rotterdam). Romain Bacon tok tredjeplassen.

Hovedfeltet spurtet inn over målstreken kun fire sekunder etter trioen, og der hang Team FixIT.no godt med. Ken Levi Eikeland leverte solid, og tok tredjeplassen i feltet. Dermed ble det sjetteplass på etappen til 21-åringen.

August Jensen var langt framme både på mandag og tirsdag, og fulgte opp med 11. plass på onsdagens tredje etappe. Dermed innehar nordlendingen fra Team Coop fremdeles sjetteplassen i sammendraget. 25-åringen har slitt med sykdom, men merker at kroppen er på bedringens vei.

– Det sitter fortsatt litt hoste igjen, men ellers føles kroppen bedre. Jeg vil tro at jeg og resten av laget tåler litt mer hardkjør i morgen, så det forhåpentlig blir mer utskilling. Så må vi bare se hvordan kroppen takler det etterpå, sier Jensen.

Kjempende brudd

Inn på den siste runden, med tre mil igjen, ledet et brudd på seks mann med kun 45 sekunder. Hovedfeltet lå strukket ut grunnet det høye tempoet, men utbryterne nektet å gi seg.

Med ti kilometer igjen hadde bruddet fremdeles 20 sekunder, men det ble ingen seier for lykkesøkerne i front.

Hovedfeltet slukte bruddet noen kilometer før mål, og massespurten så ut til å være et faktum. Damien Gaudin (Armée de Terre) ville det annerledes, og angrep. Franskmannen fikk med seg Jan-Willem Van Schip (Delta Rotterdam) og Romain Bacon. I kampen om seieren var Van Schip den raskeste, og suste inn til seier foran Gaudin og Bacon.

Tagget med: , ,

Les også disse