LEDER VUELTAEN: På hviledagen annonserte Jumbo-Visma at de har fornyet med gullkalven fra Slovenia. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Fire nye år i Jumbo-Visma for Roglic

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 10.09.19 20:18

Del på    

Kreativ video annonserte forlengelsen dagen etter UAE-ryktene.

(procycling.no): Mandag ble det spekulert i om Primoz Roglic var på vei til UAE som følger av Tom Dumoulins ankomst til Jumbo-Visma.

Tirsdag svarte det nederlandske på tiltale ved å annonsere at sloveneren har signert frem til 2023.

– Jeg liker måten dette laget fungerer på. Jeg nyter å være en del av det. Alt handler om samarbeid. Sammen kan vi oppnå store mål. Jeg ble med på dette laget som en ganske ny syklist, og jeg har utviklet meg ved hjelp av laget. Jeg har fått muligheter og støtte. Alt har gått fort. Vi har nå nådd et bra nivå sammen, og jeg tror virkelig at vi kan oppnå enda mer. Jeg har vunnet noen ritt de siste årene, men man ønsker alltid å vinne mer, sier Roglic i en pressemelding fra laget.

Jumbo-Visma la denne morsomme videoen av den tidligere skihopperen på sosiale medier på hviledagen av Vuelta a España for å kunngjøre nyheten: