Prøv Procycling Pluss idag

GLADNYHET: Riwal Readynez er invitert til Ruta del Sol. FOTO: Riwal Readynez Cycling Team

Dansk lag invitert til Ruta del Sol

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 30.01.20 11:12

Del på    

– En veldig god løsning, sier Michael Blaudzun.

(procycling.no): Riwal Readynez Pro Cycling skulle egentlig ha tatt turen til Kina og  Tour of Hainan i slutten av mars måned. Rittet ble så utsatt på grunn av coronaviruset.

Den danske satsinga melder nå at turen i stedet går til Spania. Riwal-laget er invitert til Vuelta Andalucía Ruta Ciclista del Sol, og skal i tillegg kjøre Vuelta Ciclista la Región de Murcía og Clásica de Almería i samme periode.

– Det var trist å høre nyheten om Tour of Hainan, men vi er nødt til å respektere avgjørelsen fra arrangøren. Problemene Kina sliter med via denne epidemien er ingen spøk, sier Michael Blaudzun.

– Vi har lyktes med å løse situasjonen etter hullet Hainan åpnet i rittprogrammet vårt, og jeg synes løsningen er skikkelig god. Jeg er glad for vårt nye program og vi gleder oss til å starte opp sesongen vår, fortsetter han.

– Et superscoop

Tidligere denne uka ble det klart at laget også får innpass under Amstel Gold Race i midten av april. Blaudzun beskriver invitiasjonen overfor dansk TV 2 som et «superscoop»:

– Det er sinnssykt viktig for vår videre utvikling som lag å komme oss ut og få muligheten til å kjøre mot de aller beste. Det (Amstel Gold Race) har vært et mål for oss siden i fjor, og vi skulle gjøre alt vi kunne for å komme oss inn der. Det er et superscoop for vårt lag, mener Blaudzun.

Invitasjon vil også glede Riwal som er et nederlandsk firma som blant annet har fokus mot BeNeLux-landene.

Sesongåpninga for Riwal Readynez blir for øvrig lagt til Tour of Saudi Arabia fra 4-8. februar. Dit skal blant annet August Jensen i aksjon. Det blir debuten til Bodø-mannen for sin danske arbeidsgiver.

 

Tagget med: ,

Les også disse