NY SPONSOR: Nå blir det tran på gutta i tiden fremover for Team Coop. Fra venstre: Iver Johan Knotten, Fredrik Dversnes, Trond Håkon Trondsen, Jacob Eriksson og Louis Bendixen. Foto: Team Coop

Coop sikrer seg ny sponsor: – Betyr at vi kan fortsette å satse på unge ryttere

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 28.02.20 09:00

Del på    

Möller’s Tran blir med det norske kontinentallaget videre.

(procycling.no): Team Coop fikk på plass de nødvendige ti rytterne i stallen for 2020-sesongen, men det var i lang tid gjennom fjoråret usikkerhet rundt lagets sponsoravtale med Coop ettersom en avklaring lot vente på seg. Det endte med at dagligvarekjeden ble med videre som sponsor på et lag med ganske like økonomiske rammer.

Dermed er det gledelige nyheter for det rogalandsbaserte laget når det nå er klart at Möller’s Tran går inn som sponsor for laget.

– Det betyr masse for oss. Det er veldig gledelig at vi kan samarbeide med en aktør som har en så sterk merkevare innenfor ernæring hos den norske befolkningen. Dette er absolutt noe vi kan stille oss bak. For oss sportslig så betyr det at vi kan fortsette å satse på unge ryttere, ha en internasjonal rittkalender og sikre at rytterne våre utvikler seg slik at de kan ta steget opp, sier sportsdirektør Magnus Børresen til procycling.no.

Team Coop starter sesongen neste uke i Belgia, og nå skal de nye draktene trykkes, hvor Möller’s Tran overtar plassen til Øster Hus.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Vil kunne utvikle rittprogrammet

Team Coops lagsjef, Jan Erik Fjotland, er meget glad for å ha med seg den nye sponsoren.

– Vi er svært stolte av å ha et av Norges eldste merkevarer med historie fra 1854, med på laget. Det å ha seriøse og engasjerte samarbeidspartnere er helt avgjørende for vår videre internasjonale satsing. Vi har store ambisjoner, er opptatt av en helhetlig utvikling av utøvere, og dette er et samarbeid som bidrar til nettopp det. Möller’s Tran inneholder viktige næringsstoffer som omega 3 og vitaminer, og er et produkt med svært høy kvalitet som gir den effekten vi ønsker; nemlig friske og skadefrie ryttere. Vi har mange av de samme målene, men på ulike arenaer, og ser på avtalen med Möller’s Tran som et svært inspirerende samarbeid. Vi ser frem til å skape mange gode resultater sammen i tiden som kommer, sier Fjotland i en pressemelding fra Team Coop.

Laget skriver i samme pressemelding at avtalen vil bety at Team Coop kan styrke støtteapparatet rundt rytterne, i tillegg til å kunne opprettholde og utvikle rittprogrammet i 2020 og i årene fremover.

Möller’s Tran er i dag en del av Orkla, og mener de i Team Coop har funnet en god samarbeidspartner.

– Möller’s og Team Coop har sunne felles verdier som helsefokus, miljøengasjement og bærekraft. For oss er dette samarbeidet en perfekt match. Tran er viktig for å opprettholde et godt immunforsvar og normale funksjoner av hjerte og hjerne. Nettopp noe dette laget må være ekstra opptatt av i hverdagen, sier Sølvi Jensløkken, Norgessjef i Orkla Health i pressemeldingen.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med:

Les også disse