TOPPLASSERING: Katrine Aalerud kjørte sterkt på den tredje etappen av Emakumeen Bira. FOTO: Luc Claessen/Getty Images

– Burde kanskje være fornøyd, men ønsker jo alltid mer

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 24.05.19 20:41

Del på    

Aalerud med topplassering i WorldTour-ritt.

(procycling.no): Katrine Aalerud leverte en god prestasjon på den tredje etappen av Emakumeen Bira. 24-åringen satt med favorittene da etappen skulle avgjøres med en to kilometer lang bakke opp til Santa Teodosia.

Tayler Wiles (Trek-Segafredo) angrep i en bakke 20 kilometer før mål og etter en strålende soloprestasjon kunne hun juble for seier. fra hovedfeltet var hennes lagvenninne Elisa Longo Borghini den sterkeste og krysset streken 21 sekunder senere.

Soraya Paladin (Alé Cipollini) og Annemiek Van Vleuten (Mitchelton-Scott) fulgte fire sekunder senere, mens det var en ny luke til Amanda Spratt (Mitchelton-Scott) og Aalerud, som tok en sterk sjetteplass.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

– Jeg burde kanskje være fornøyd. Folk gratulerer og sier det er bra, men er ikke sånn jeg føler det. Når man er så nærme så ønsker man jo alltid mer. Man ønsker jo alltid å være nummer én. Så kan vel ikke si meg helt fornøyd før jeg står på toppen, forteller hun til procycling.no.

– Jeg slapp sammenlagtkanonene med 200 meter igjen, så det er litt frustrerende. Men ikke mye om å gjøre før jeg kan være med å kjempe om [seieren]. Så godt å føle at jeg er like ved etter en så dårlig sesongstart.

Det baskiske etapperittet avsluttes med en 156 kilometer lang etappe lørdag, hvor rytterne skal forsere fire kategoriserte klatringer.

Saken oppdateres!

Tagget med: ,

Les også disse