OVERTOK LEDELSEN: Sam Bennett holdt hodet kaldt og overmannet Álvaro Hodeg på oppløpet under dag to av Tyrkia rundt. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Bennett satte Hodeg på plass i Antalya

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 10.10.18 14:16

Del på    

Quick Step-dominansen brutt.

(procycling.no): Tirsdag tok Maximiliano Richeze ansvar, etter at Fernando Gaviria gikk ned i velt. Men på den andre etappen, maktet ikke Álvaro Hodeg å fortsette trenden for Quick Step.

Argentineren var tilbake i opptrekkerrollen, og gjorde igjen sine saker godt for 22-åringen fra Colombia.

Bak ham holdt imidlertid Bennett hodet kaldt, og la seg inn bak Hodeg – før han igjen gikk rundt og passerte Quick Step-spurteren før målstreken.

Det var irens 5. seier for året og den 30. til Bora-Hansgrohe. Triumfen gjorde samtidig at Bennett overtok ledetrøya i det tyrkiske etapperittet.

– Det var en lettelse for å være helt ærlig. Nå kan jeg slappe av. Jeg er veldig fornøyd. Det er godt å få en seier på tampen av en lang sesong, sier Bennett i et intervju vist på Eurosport.

Simone Consonni (UAE Team Emirates) tok tredjeplassen på den 149,6 kilometer lange etappen. Torsdag venter 132,7 kilometer mellom Fethiye og Marmaris. Den har en kupert avslutning, så der blir det vrient både for Bennett og Hodeg å kjøre inn et resultat.