Prøv Procycling Pluss idag

PÅ VEI TIL KATUSHA? Ifølge TV 2 Sporten jobber Alexander Kristoff med å få Truls Korsæth til Katusha. ©TDWSport.com

– Alex ble veldig imponert av Truls

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 24.10.16 12:21

Del på    

Nå jobber han med å få 23-åringen til Katusha.

(procycling.no): Truls Engen Korsæth ble ifølge Stig Kristiansens utsagn tatt ut til VM som «7. mann på lista».

Uansett hva slags nummer han hadde, ble mange imponert over måten 23-åringen manøvrerte seg selv og sine to kapteiner fram under sidevindspartiet under VM-fellesstarten.

Etter at Sven Erik Bystrøm måtte slippe første gruppe etter problemer i langesonen, var det kun VM-debutanten som satt sammen med Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen inn på de avsluttende rundene.

Så imponert skal Kristoff ha blitt, at han ifølge TV 2 Sporten jobber med å få rytteren fra Lillehammer signert av Katusha foran neste sesong.

– Alex ble veldig imponert av det Truls gjorde på fellesstarten. Da jeg snakket med ham etter målgang, sa han at han skulle snakke med Torsten Schmidt i Katusha (sportssjef, red.anm.) og forhøre seg om det er mulig å få inn Truls. Det er sent på sesongen, men det er ikke umulig. Det er mulig at det ordner seg, sier sportsdirektør og agent Gino Van Oudenhove til TV 2 Sporten.

– Utgangspunktet er at jeg skal sykle for Joker også neste år. Jeg har ikke hørt noe konkret fra noen andre, så det er ikke noe nytt å melde, sa Korsæth selv til procycling.no etter søndagens Chrono des Nations.

Arbeidsgiveren Joker Byggtorget sitter klare med watt-filene hans dersom flere skulle melde seg på i kampen om Korsæths signatur.

Dog er det sent på sesongen, men noen ledige plasser skal det fortsatt finnes blant WorldTour-lagene.

Tagget med: , , , ,

Les også disse