FORTSETTER: hansgrohe har bestemt seg for å bli med Peter Sagan & Co. ut 2021-sesongen. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Hansgrohe støtter Sagan & Co. ut 2021

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 3.12.19 13:37

Del på    

– Eksepsjonell sesong for laget.

(procycling.no): En svært dramatisk og tett duell mot Arnaud Démare endte med at Pascal Ackermann reiste hjem fra Giro d’Italia med poengtrøya på overkroppen.

Under Tour de France fortsatte Peter Sagan sitt show, og tok sin sjuende grønne trøye på hans åtte siste forsøk. I tillegg klatret Emanuel Buchmann helt opp til fjerdeplass i sammendraget.

I en pressemelding fra hansgrohe beskrives 2019-sesongen som en «eksepsjonell sesong for laget». Med totalt 47 seirer i løpet av inneværende år, er det kun Jumbo-Visma og Deceuninck-Quickstep som har flere.

Hansgrohe har sponset laget i tre år, og bekrefter nå at de blir med videre ut 2021-sesongen. Det er naturligvis godt nytt for laget til Peter Sagan som allerede har forsterket seg med Patrick Gamper og Lennard Kämna foran neste år.

– Vi er stolte av lagets flotte innsats. I tillegg til å ha nytt stor sportslig suksess har dette vært en seier for hansgrohe. Den positive effekten dette har hatt for merkevaren og populariteten vår, bekrefter at vi gjør rett når vi nå forlenger sponsoratet vårt. Vi ønsker fremdeles å skrive denne suksesshistorien sammen med laget og ser fram til to nye år som sponsor og partner for BORA-hansgrohe-laget, sier styreleder Hans Jürgen Kalmbach i en pressemelding.