STYGG VELT: Roy Jans og Matteo Moschetti veltet først, og dro med seg mange mann. Evenepoel var blant de uheldige. Foto: Skjermdump/Eurosport

Evenepoel i bakken på oppløpet

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 16.06.19 15:00

Del på    

VIDEO: Dramatisk avslutning på Belgia rundt for sammenlagtlederen.

(procycling.no): Matteo Moschetti (Trek-Segafredo) og Roy Jans (Corendon-Circus) skulle klinke til da spurten gikk, men de to kjørte inn i hverandre. Heldigvis var ikke hele feltet bak de to, men flere ryttere gikk i bakken.

Se video av velten her!

En bølge gikk mot høyre side av feltet, der Remco Evenepoel (Deceuninck-QuickStep) satt helt inne ved gjerdet. Sykkelen ble slått bort under rittlederen, og det var lite 19-åringen kunne gjøre for å unngå det.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Heldigvis var supertalentet relativt uskadet, og han var raskt oppe på sykkelen igjen og trillet for egen maskin over målstreken med en litt opprevet sykkelshorts. Men med hendene hevet over hodet etter at han i samme øyeblikk sikret sin første sammenlagtseier som proff.

Velten skjedde godt inne på siste kilometer, og dermed fikk Evenepoel samme tid som etappevinneren.

Etter at rytterne begynte å dundre i bakken på oppløpet var det Bryan Coquard som mestret kaoset best. Vital Concept-B&B Hotels-spurteren slo Pierre Barbier (Roubaix Lille Métropole) og Emils Liepins (Wallonie-Bruxelles) som også kom seg forbi uten uhell.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse