Prøv Procycling Pluss idag

JUNGELS KLAR FOR NYT LAG: Her er han avbildet med Idar Andersen under Tour of Colombia. (Photo by Maximiliano Blanco/Getty Images)

Ag2r forsterker voldsomt

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 18.08.20 12:05

Del på    

Calmejane og Jungels er klare.

(procycling.no): Etter at det ble gjort kjent at det franske bilmerket Citroën er inne som tittelsponsor i 2021, har det formelig sprutet av signeringer til laget vi i dag kjenner til som Ag2r-La Mondiale.

Først ble 22-åringen Stan Dewulf (Lotto Soudal) og 28 år gamle Gijs Van Hoecke (CCC Team) hentet inn. Deretter dobbeltsigneringen av Greg Van Avermaet og Michael Schär fra CCC Team. Marc Sarreau ble hentet fra Groupama-FDJ og Damien Touzé fra Cofidis.

I de franske lokal- og regionavisene har det i lang tid vært spekulert i at også Lilian Calmejane (Total Direct Energie) og Bob Jungels (Deceuninck-Quick Step) var på vei inn, og i løpet av de siste 24 timene har det franske laget bekreftet begge signaturene.

Samtidig er det klart at Romain Bardet går til Team Sunweb, mens Pierre Latour fortsetter karrieren hos Total Direct Energie. Også Alexandre Geniez slutter seg til Jean-René Bernaudeaus mannskap.